kok op locatie

De Gouden Radijs reist door Nederland en andere landen om groepen meerdere dagen of weken te voorzien van goed eten. Organiseer jij een workshopweek, een dansweekend of iets anders waarbij goed eten welkom is? Dan ben je bij Marit aan het juiste adres! Van een gezond ontbijtje tot een heerlijke lunch en van lekkere tussendoortjes tot een goed diner; er is veel mogelijk! Omdat alles vers en zelfgemaakt is kan het afgestemd worden op jouw wensen en kan er rekening worden gehouden met allergieën.

Wat dacht je bijvoorbeeld van tofu scrambled egg met avocado als ontbijt, tosti’s gegrilde vegan kaas met spinazie als lunch of een licht pittige Indiase curry met naanbrood als diner?

Zowel de prijzen als de menu’s staan niet vast bij De Gouden Radijs. Dit hangt af van jouw wensen, het aantal mensen en de locatie. Om een impressie te krijgen van wat De Gouden Radijs kan verzorgen kun je een kijkje nemen op de Instagram- of Facebook pagina. Wil je een offerte aanvragen of heb je andere vragen? De Gouden Radijs ziet uit naar je mail!

Vraag een offerte aan