CoachingDoor de ervaring die Marit heeft met plantaardig koken en leven en het enthousiasme dat ze heeft om met mensen in gesprek te gaan over de vragen en hobbels die ze hierin ervaren, geeft ze met veel plezier online coachingsessies en is er binnenkort de mogelijkheid om een online coachingprogramma te volgen.


Voor wie?


coachingsessie

Marit: ‘samen kijken we in een sessie naar welke vragen en hobbels jij ervaart en tegenkomt. Na de sessie zal je merken dat je met de inzichten en kennis uit het gesprek stapjes of stappen kunt zetten waar je je fijn bij voelt en die je makkelijk kunt toepassen’.


De kosten van een uur durende sessie zijn 70 euro incl. 21% btw (voor je eigen bedrijf exlc. btw). De sessie is online via Skype mogelijk of op locatie. Bij ‘op locatie’ komt de reiskostenvergoeding erbij. Heb je vragen of wil je een sessie inplannen? Stuur een mail!


online programma

Er komt een mooi online programma aan! Eten Met Zonder Dieren is een programma bestaande uit 8 hoofdstukken, verdeeld over 2 maanden. In dit programma krijg je iedere week video’s, recepten en teksten toegestuurd en is er de mogelijkheid tot coaching per e-mail. Wil jij alvast meer informatie over Eten Met Zonder Dieren? Stuur een mail voor meer informatie!